Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-03@16:09:37 GMT

نحوه پرداخت الکترونیک عوارض آزادراهی

تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۵۳۸۶۰۲

نحوه پرداخت الکترونیک عوارض آزادراهی

خبرگزاری آریا - معاون اداره بانکداری الکترونیک بانک مسکن نحوه پرداخت الکترونیکی عوارض آزادراهی را برای هموطنان تشریح کرد.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از هیبنا؛ محمد رجبی، معاون اداره بانکداری الکترونیک بانک مسکن در این باره توضیح داد: هموطنان به راحتی می توانند عوارض تردد در آزادراه های کشور را به صورت الکترونیک پرداخت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اینکه هم اکنون 7 آزادراه کشور به سیستم پرداخت الکترونیک بانک مسکن متصل هستند، خاطرنشان کرد:در صورتی که هموطنان تگ های پرداخت الکترونیک عوارض آزادراهی بانک مسکن را داشته باشند می توانند بدون نیاز به توقف و با استفاده از این سیستم نسبت به پرداخت عوارض آزادراهی اقدام کنند.
رجبی در خصوص نحوه ثبت نام در سامانه الکترونیک عوارض آزادراهی گفت: مراجعه به شعب بانک مسکن یکی از روش های تهیه تگ های پرداخت الکترونیک عوارض آزادراهی است. یکی دیگر از روشهای ثبت نام در سامانه الکترونیک عوارض آزادراهی مراجعه به سایت بانک مسکن maskan-avarezi.ir است که با این روش نیز می توانند نسبت به ثبت پلاک خودروی خود در سامانه پرداخت الکترونیک عوارض آزادراهی اقدام کرده و با شارژ حساب خود در هر بار عبور از آزادراه های کشور به صورت الکترونیک و بدون نیاز به توقف نسبت به پرداخت عوارض آزادراهی خود اقدام کنند.وی همچنین یکی دیگر از روشهای ثبت نام در سامانه الکترونیک عوارض آزاد راهی را مراجعه به باجه های بانک مسکن مستقر در عوارضی عنوان کرد.
رجبی در ادامه گفت: هم اکنون 7 آزادراه کشور شامل آزادراه های تهران – قم، تهران – پردیس، آزادراه تهران- ساوه، کرج – قزوین ، قزوین – زنجان، بندرعباس – شهیدرجایی و اهواز – بندرامام به سیستم پرداخت الکترونیک عوارض آزادراهی بانک مسکن متصل شده اند که هموطنان می توانند در هنگام تردد از گیت های عوارضی در این 7 آزادراه بدون نیاز به توقف، عوارض تردد خود را پرداخت کنند.
وی افزود: حتی در سایر آزادراه هایی که به سیستم پرداخت الکترونیک متصل هستند نیز مشتریان بانک مسکن می توانند عوارض آزادراهی خود را از طریق حساب پرداخت الکترونیک خود نزد بانک مسکن پرداخت کنند. در واقع علاوه بر این 7 آزادراه، در سایر آزادراه های کشور نیز که به سامانه پرداخت الکترونیک متصل باشند مشتریان بانک مسکن با استفاده از امکانات مربوط به پرداخت الکترونیک عوارض این بانک قادر به پرداخت عوارض آزادراهی خود هستند و برای پرداخت عوارض خود در آزادراه های دیگر نیز نیاز به توقف پشت گیت و پرداخت عوارض به صورت سنتی ندارند.
رجبی سایر مسیرهای دسترسی مشتریان بانک مسکن به شارژمجدد برچسب الکترونیکی عوارض آزادراهی را علاوه بر مراجعه به شعب و سایت بانک مسکن، برنامه های موبایل بانک و اینترنت بانک مسکن،کیوسک های بانک مسکن و باجه های بانک مسکن عنوان کرد که فعلا در برخی از مسیرهای آزادراهی کشور راه اندازی شده است.
وی در توضیح مزایای گسترش روش پرداخت الکترونیک عوارض آزادراهی کشور و اتصال آزادراه ها به سامانه پرداخت الکترونیک خاطرنشان کرد: اتصال آزادراه ها به سامانه پرداخت الکترونیک منجر به صرفه جویی در وقت مسافران از یک سو و افزایش ایمنی سفر از سوی دیگر می شود.همچنین به واسطه عدم نیاز به رد و بدل کردن پول بین باجه های عوارضی و مشتریان منجر به کاهش آلودگی ها و بیماری های قابل انتقال از این طریق می شود و تردد در بین مسیرهای آزادراهی را تسهیل و تسریع می کند.
رجبی خاطرنشان کرد: بانک مسکن اولین بانک کشور است که سرویس پرداخت الکترونیک بانکی عوارض آزادراهی کشور را راه اندازی کرده است و کیفیت ارائه خدمات در این زمینه از سوی این بانک به گونه ای بوده است که هم اکنون 7 ازادراه کشور به این سامانه متصل شده اند و مطابق با مذاکره ها و برنامه ریزی های انجام شده قرار است تا اواخر سال جاری یا اوایل سال آینده چند بزرگراه دیگر کشور نیز به سامانه پرداخت الکترونیک عوارض آزادراهی کشور متصل شوند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: پرداخت الکترونیک عوارض آزادراهی سامانه پرداخت الکترونیک الکترونیک بانک آزادراهی کشور پرداخت عوارض نیاز به توقف آزادراه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۳۸۶۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن اعلام شد + جزییات

به گزارش خبرگزاری مهر، ‬ بررسی آمارهای جدید از وضعیت مشارکت بانک‌ها در طرح نهضت ملی مسکن، حاکی از آن است که از بین ۲۶ بانک، عملکرد ۱۸ بانک در این بخش، کماکان صفر است و از تعداد ۸۶۹ هزار و ۳۵۳ نفر واجدین شرایط اخذ تسهیلات طرح نهضت ملی مسکن، ۷۹۳ هزار و ۷۳۲ نفر موفق به انعقاد قرارداد به مبلغ ۴‌‏/۲۶۶ هزار میلیارد تومان شده‌اند.

در همین راستا، سید عباس حسینی مدیرعامل بانک مسکن، گفت: تا پایان سال ۱۴۰۲، قرارداد ۳۴۱ هزار و ۸۳۷ واحد مسکونی به مبلغ بیش از ۱۵۳ هزار میلیارد تومان در بانک مسکن به امضا رسیده که بر این اساس بیش از ۵۷ درصد از کل تعهد پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن به عهده این بانک است.

وی ادامه داد: بنا بر آمار، بانک مسکن تاکنون بیشترین میزان مشارکت در طرح نهضت ملی مسکن را در کل نظام بانکی کشور داشته است؛ چنانکه این بانک از ابتدای اجرای طرح نهضت ملی مسکن تا پایان سال ۱۴۰۲ و به تنهایی بیش از ۸۵ هزار میلیارد تومان تسهیلات نهضت ملی مسکن به ۳۲۱ هزار و ۵۹۹ واحد مسکونی پرداخت کرده که در تاریخ نظام بانکی بی نظیر است.

حسینی با بیان اینکه بانک مسکن با وجود کمبود منابع مالی، همواره تمامی تلاش خود را برای تحقق تعهدات دولت مردمی و خانه‌دار کردن مردم انجام داده و در این مسیر از منابع داخلی خود نیز بیشترین پرداخت ها را انجام داده است؛ افزود: این بانک به رغم دارا بودن تعهدات خود از جمله: تکمیل پروژه‌های متعدد برنامه‌ریزی شده، احداث پروژه‌های ساختمانی شامل یکصد هزار واحد مسکونی در سراسر کشور و اجرای شهر خلیج فارس در سواحل هرمزگان، تمام توان و تلاش خود را برای اعطای تسهیلات طرح نهضت ملی مسکن و نیز تسهیلات متعدد تکلیفی و حمایتی به کار بسته است.

مدیرعامل بانک مسکن افزود: بانک مسکن در سال ۱۴۰۲ در اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت نیز نسبت به پرداخت ۴۴ هزار و ۸۸۵ فقره تسهیلات شامل انواع تسهیلات ازدواج، فرزندآوری، ودیعه، خرید، تعمیر و ساخت مسکن معادل ۹۹ هزار و ۳۳۶ میلیارد ریال به خانواده‌ها اقدام کرده است.

حسینی افزود: همچنین بانک مسکن در سال ۱۴۰۲، ۳۴ هزار و ۳۵۳ میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج به ۱۶ هزار و ۹۵۸ جوان پرداخته است.

وی گفت: پرداخت تعداد ۱۵ هزار و ۶۵۸ فقره تسهیلات حوادث غیرمترقبه بالغ بر ۸ هزار و ۱۸۷ میلیارد ریال در بخش‌های ساخت، تکمیل، معیشتی و کشاورزی در مناطق آسیب دیده در سال ۱۴۰۲ از اقدامات این بانک برای کمک به جبران خسارات و آسیب های وارده به هموطنان عزیز بوده است.

کد خبر 6093563 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • نرخ جدید عوارض آزادراه‌های کشور اعلام شد +جدول
  • نرخ جدید عوارض آزادراه‌ های کشور
  • نرخ جدید عوارض آزادراه‌های کشور
  • افزایش ۳۰ درصدی نرخ عوارض آزادراه‌های کشور | نرخ جدید عوارض آزادراه ها را ببینید
  • نرخ عوارض آزادراه‌های کشور ۳۰ درصد افزایش یافت
  • جزئیات و نحوه پرداخت ارز به زائران حج تمتع | زائران چقدر ارز می گیرند؟
  • اعلام آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن
  • آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن اعلام شد+ جزییات
  • حذف شرط پرداخت عوارض آزادراه برای بیمه شخص ثالث
  • آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن اعلام شد + جزییات