Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، بیش از دو سال از وعده دولت برای الکترونیکی شده عوارض آزادراهی می‌گذرد اما همچنان خبری از آن نیست و بزرگترین مانع و مشکل برای تحقق آن مانند بسیاری از کشورهای توسعه یافته، رانندگان بد حسابی هستند که پس  از گذشتن از یک آزادراه الکترونیکی، عوارض‌شان را پرداخت نمی‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جالب‌تر اینکه بارها به این رانندگان پیامک‌های هشدار آمیز ارسال شده که اگر در بازه زمانی و مهلت یک هفته‌ای مقرر عوارض آزادراهی‌شان را پرداخت نکنند باید برای هر یک از آن‌ها  ۴۰ هزار تومان جریمه پرداخت کنند و این مبلغ به غیر از نرخ عوارضی است که بالاخره باید بپردازند اما باز هم این بد حساب‌ها به کارشان ادامه داده و توجهی به این مساله نداشتند و پس از جریمه شدن نیز برخی از این رانندگان باز هم عوارضی پرداخت نکرده‌اند.

بر اساس اطلاعات دریافتی پس از تعریف شدن جریمه برای رانندگانی که تا یک هفته عوارض آزادرهی‌شان را پرداخت نمی‌کنند، گرچه نرخ پرداخت عوارض آزادراهی افزایش پیدا کرده است اما همچنان برخی از رانندگان بر بد حسابی خودشان پافشاری می‌کنند و دلیل آن مشخص نیست.

به عنوان مثال در آزادراه تهران- قم که نرخی حدود هزار تومان برای عوارض‌اش در نظر گرفته شده، مردم در زمانی که عوارضی در این مسیر وجود داشت باید منتظر می‌مانند و توقف می‌کردند تا عوارض‌شان را به مامور باجه پرداخت کنند و دوباره مسیرشان را ادامه دهند اما پس از الکترونیکی شدن درصد پرداخت نشدن این عوارض از سوی مردم به بیش از ۶۰ درصد رسید.

البته پس از اینکه دولت و وزارت راه و شهرسازی با پلیس وارد تفاهم شدند و اعلام کردند که اگر مردم عوارض‌شان را پس از یک هفته پرداخت نکنند، باید برای هر یک از آن‌ها ۴۰ هزار تومان جریمه بدهند درصد بدحساب‌ها کاهش پیدا کرد و اقبال بیشتری به پرداخت الکترونیکی عوارض آزادراهی از سوی مردم شد اما با این وجود آمارها نشان می‌دهد که در مسیری مانند آزادراه تهران-قم همچنان ۲۵ درصد مردم عوارض‌شان را پرداخت نمی‌کنند و حتی پس  از جریمه شدن هم توجهی به آن نمی‌کنند! گویا باز هم ترجیح می‌دهند جریمه شوند تا اینکه چند دقیقه در طول یک هفته برای پرداخت این عوارض از طریق سامانه‌ها و اپلیکیشن‌های مختلفی که برای این کار معرفی شده است، وقت بگذارند.

در این میان هم بسیاری از سرمایه‌گذاران و بهره‌برداران آزادراه‌های مختلف به همین دلیل در مقابل الکترونیکی شدن عوارض محورهای آزادراهی‌شان مقاومت می‌کنند.

پربیننده ترین خانه‌های نقلی محله‌های معروف تهران چند؟ حداقل هزینه خرید و اجاره مسکن در کرج / زمین در کرج چند؟ خانه‌ های ارزان‌ ترین منطقه تهران چند؟ بازار فروش مسکن در تهران داغ شد عطش عجیب ایرانی ‎ها برای خرید ملک در ترکیه

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: عوارض آزاد راه عوارض آزادراهی شان را پرداخت عوارض شان یک هفته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۵۳۹۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جریمه ۳۸ میلیارد ریالی قاچاقچی هیزم

مدیرکل تعزیرات حکومتی کهگیلویه و بویراحمد از ضبط سه هزار کیلوگرم هیزم قاچاق و جریمه ۳۸ میلیارد و ۶۴۰ میلیون ریالی متهمان در یاسوج خبر داد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حمزه لقمانی، مدیرکل تعزیرات حکومتی کهگیلویه و بویراحمد گفت: پرونده قاچاق سه هزار کیلوگرم هیزم به ارزش ۹ میلیارد و ۶۶۰ میلیون ریال در شعبه سوم بدوی ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز یاسوج رسیدگی شد.

لقمانی افزود: شعبه پس از بررسی مدارک موجود در پرونده و به دلیل ارائه نشدن مدارک قانونی، تخلف انتسابی را محرز و علاوه بر ضبط هیزم کشف شده، متهم را به پرداخت ۹ میلیارد و ۶۶۰ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم و برای خودرو حامل هیزم قاچاق نیز، حکم به پرداخت ۹ میلیارد و ۶۶۰ میلیون ریال معادل ارزش هیزم قاچاق صادر کرد و در مجموع متهم به پرداخت ۱۹ میلیارد و ۳۲۰ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم کرد. محکوم شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی کهگیلویه و بویراحمد گفت: شعبه همچنین مالک هیزم‌های قاچاق را به پرداخت ۱۹ میلیارد و ۳۲۰ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد. 

لقمانی افزود: ماموران منابع طبیعی و آبخیزداری با کشف هیزم قاچاق از یک کامیون، پرونده این تخلف را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

دیگر خبرها

  • جریمه ۳۸ میلیارد ریالی قاچاقچی هیزم
  • ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار به شهرداری‌های کهگیلویه و بویراحمد پرداخت شد
  • بیش از ۱۲۲ میلیارد تومان عوارض آلایندگی در اراک پرداخت شد
  • پرداخت ١٠٠ برابر نرخ انرژی، جریمه استخراج غیرمجاز رمزارز
  • میزبانی آبی‌ها از 7 بازی، قبل از جریمه سنگین (عکس)
  • دو قانون جدید FIA برای فرمول یک
  • ترامپ ۹ هزار دلار جریمه شد
  • ضرورت نظارت بر دوربین‌های راهنمایی و رانندگی
  • محکومیت ۶ میلیاردی قاچاقچی کود شیمیایی در مهران
  • قاچاقچی کود شیمیایی ۶ میلیارد ریال جریمه شد